FIGURANTEN GEZOCHT

Voor een belangrijke scene in een basketbalfilm zijn we hard op zoek naar figuranten op zaterdag 15 oktober in De Spreng in Assen.


Het talent wat de 18-jarige Malika voor basketbal heeft wordt deels in de weg gestaan door schaamte voor de thuissituatie. Hoewel ze zeker weet dat basketbal haar toekomst is, beseft ze dat ze iets moet overwinnen wat verder gaat dan zelfdiscipline en winnaarsmentaliteit alleen.


In de scene zien we Malika en haar team spelen tegen het team van Assist, hiervoor zoeken we zeker 200 figuranten die beide teams moeten aanmoedigen.


De hoofdrollen worden gespeeld door o.a. Cees Geel (Flikken Rotterdam, Mijn vader is een detective, Simon), Romée Polanen en Ruurt de Maesschalck (Unit 13, Ik weet wie je bent). Daarnaast verleent oud-basketballer Rik Smits zijn medewerking aan de film met een klein stemrolletje.


De exacte draaitijden zijn nog onder voorbehoud, maar zullen naar verwachting plaatsvinden in de loop van de middag tot aan het begin van de avond. Houd tijdens de opnames rekening met wachttijden en concentratie.

Lijkt je het leuk om te figureren in een film en te zien wat er achter schermen gebeurt? Meld je dan aan via: figuratie@hellenthalstudios.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.


Hopelijk tot ziens in De Spreng!